Contracten

Contracten

Een goed contract is het begin van een langdurige relatie.

Intro

“Een man een man, een woord een woord” is helaas al lang niet meer vanzelf sprekend. Afspraken, zeer zeker afspraken die van betekenis zijn, dienen bij voorkeur schriftelijk vast gelegd te worden. Zodat helder is wat de afspraken zijn en deze afspraken later, indien nodig, bewezen kunnen worden.

Zo lang partijen hun afspraken trouw nakomen, is er niets aan de hand. Regelmatig worden bedrijven echter geconfronteerd met wanprestatie, schadeclaims en pogingen om contracten tussentijds open te breken of te beëindigen.

Westphal Johansen is u graag behulpzaam bij het:

  • Het opstellen en beoordelen van contracten
  • Het maken en beoordelen van algemene voorwaarden
  • Het uitstippelen van de strategie bij onwillige contractspartijen
  • Het in rechte afdwingen van nakoming in geval van wanprestatie
  • Het beëindigen van contractuele relaties
  • Het vorderen van schadevergoeding en het incasseren van uw vordering en contractuele boetes.

Referenties

Plezierig samenwerken

Het is plezierig samenwerken met Marcel, mede vanwege zijn grote enthousiasme en zijn vermogen zich de organisatie snel eigen te maken.

Judith Norbart, Corio Nederland B.V.

Een breed georiënteerde specialist

In mijn functie als Hoofd P&O bij Van Straten Bouw en Vastgoed heb ik altijd naar volle tevredenheid met Marcel samengewerkt. Ik heb hem leren kennen als een advocaat arbeidsrecht met de insteek om zo efficiënt mogelijke oplossingen voor onze organisatie te bereiken. Marcel is een breed georiënteerde specialist met een persoonlijke en praktische benadering. Ook tijdens het procederen bij de Kantonrechter gaat hij weloverwogen, rustig en overtuigend te werk. Marcel heeft onze belangen altijd optimaal behartigd.

Margriet Beelen, Van Straten Bouw en Vastgoed

Kennisblogs

Kennisblogs in Contracten

Innoveren door samenwerken

Vanuit concurrentie- en milieuoverwegingen is het voor ondernemingen noodzakelijk producten en productieprocessen te innoveren. Het is een feit dat het tempo, waarin die innovaties moeten plaatsvinden, steeds hoger ligt.

Lees dit artikel