Over ons

Over ons

Westphal Johansen Advocaten is een vernieuwend en eigenzinnig advocatenkantoor.

Visie

Visie

Westphal Johansen Advocaten is een vernieuwend en eigenzinnig advocatenkantoor voor ondernemers. Wij zijn ervaren adviseurs en wij fungeren als klankbord voor bestuurders, directieleden, managers, bedrijfsjuristen, inkopers, verkopers en HRM-ers.

Zelf zijn wij ook ondernemers en dat merkt u in onze dienstverlening. Wij begrijpen dat u niet alleen een juridisch belang heeft. Samen zoeken wij naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Ook op commercieel vlak. Onze interesse in nieuwe ontwikkelingen, zowel technisch, maatschappelijk als juridisch helpt ons daarbij. Wij volgen die op de voet om onze klanten optimaal van dienst te zijn en in staat te stellen voorop te lopen

Ondernemers

Ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een persoonlijke en praktische aanpak. Als ondernemende advocaten richten wij ons daarbij uitsluitend op ondernemers. Als ervaren ondernemer, naast de ondernemer. Niet alleen als advocaat, maar ook als interim bedrijfsjurist of consultant.

Ondernemers

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij kennen onze klanten, en onze klanten kennen ons, vaak al vele jaren. Wij weten wat er speelt in hun bedrijf en hun branche, wat de kansen en uitdagingen zijn. Als huisadvocaat en interim bedrijfsjurist staan we niet aan de zijlijn, maar staan we midden in het speelveld. We vormen we een team samen met de ondernemer. Samen zijn we sterker.

Praktisch

Als ondernemende advocaten en interim bedrijfsjuristen zijn we praktisch ingesteld. We voorkomen zo veel mogelijk problemen en zoeken naar oplossingen. Juridisch of anderszins. We treffen een goede regeling indien mogelijk en procederen indien noodzakelijk.

Praktisch

Professioneel

Professioneel

We beschikken over een gedegen kennis van uw bedrijf en branche en kunnen bogen op de nodige ervaring, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Deze kennis en ervaring zetten we in om creatieve oplossingen te zoeken voor uw uitdagingen. Professionele support voor professionele ondernemers.