Vastgoed

Vastgoed

Gedegen juridisch advies op het gebied van bouw- en huurrecht voor een zorgeloos vastgoed.

Intro

U bent eigenaar, koper, verkoper, verhuurder of huurder van winkelruimte, kantoorruimte, magazijnruimte of andere bedrijfsruimte. Of u wilt deze ruimte laten bouwen of verbouwen door een aannemer.

In al deze gevallen is er sprake van forse investeringen en vaak ook van overeenkomsten met een lange duur. Zowel bij de (aan- of ver)koop van onroerende zaken, de (aan- of ver)huur van bedrijfsruimte en het bouwen of verbouwen van uw bedrijfsruimte is het dan ook verstandig om u door ons goed te laten adviseren bij:

  • Het aangaan van huur, koop- en aannemingsovereenkomsten
  • Het verlengen van huurovereenkomsten
  • Het opzeggen of ontbinden van huurovereenkomsten
  • Het voeren van huur-, koop- en aannemingsgeschillen.

Referenties

Plezierig samenwerken

Het is plezierig samenwerken met Marcel, mede vanwege zijn grote enthousiasme en zijn vermogen zich de organisatie snel eigen te maken.

Judith Norbart, Corio Nederland B.V.

Een breed georiënteerde specialist

In mijn functie als Hoofd P&O bij Van Straten Bouw en Vastgoed heb ik altijd naar volle tevredenheid met Marcel samengewerkt. Ik heb hem leren kennen als een advocaat arbeidsrecht met de insteek om zo efficiënt mogelijke oplossingen voor onze organisatie te bereiken. Marcel is een breed georiënteerde specialist met een persoonlijke en praktische benadering. Ook tijdens het procederen bij de Kantonrechter gaat hij weloverwogen, rustig en overtuigend te werk. Marcel heeft onze belangen altijd optimaal behartigd.

Margriet Beelen, Van Straten Bouw en Vastgoed

Kennisblogs

Kennisblogs in Vastgoed