Fusies en overname

Fusies en overname begeleiding

Een overname is een dynamisch traject waarbij al onze juridische expertises en ervaringen worden samengebracht om de beste uitkomst te bereiken.

Intro

Een verkoop of overname van een bedrijf of van een participatie is een gecompliceerd proces. Onder grote tijdsdruk moeten vele zaken worden afgewikkeld. Wij begeleiden u op juridisch gebied, zoals het uitvoeren van due diligence onderzoeken en het opstellen en uitonderhandelen van de transactiedocumentatie. Maar ook bieden wij met onze partners de benodigde ondersteuning op fiscale aspecten en bij financieringsconstructies.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op dit gebied. Niet alleen nationale, maar ook internationale transacties, hebben wij succesvol kunnen afronden. Met recht beschouwt men ons als oplossingsgerichte dealmakers.

Met onze ervaring en onze deskundigheid zorgen wij ervoor dat uw belangen goed worden behartigd. Dat doen wij met veel plezier en enthousiasme.

Komt die kans van een bedrijfsverkoop of overname voorbij, dan bieden wij u de juiste ondersteuning op het gebied van:

  • Management buy-in en buy-out
  • Activa-passiva transacties
  • Instrueren van notaris en accountant
  • Voeren van onderhandelingen
  • Koop- verkoop overeenkomsten
  • Due dilligence onderzoeken

Referenties

Plezierig samenwerken

Het is plezierig samenwerken met Marcel, mede vanwege zijn grote enthousiasme en zijn vermogen zich de organisatie snel eigen te maken.

Judith Norbart, Corio Nederland B.V.

Een breed georiënteerde specialist

In mijn functie als Hoofd P&O bij Van Straten Bouw en Vastgoed heb ik altijd naar volle tevredenheid met Marcel samengewerkt. Ik heb hem leren kennen als een advocaat arbeidsrecht met de insteek om zo efficiënt mogelijke oplossingen voor onze organisatie te bereiken. Marcel is een breed georiënteerde specialist met een persoonlijke en praktische benadering. Ook tijdens het procederen bij de Kantonrechter gaat hij weloverwogen, rustig en overtuigend te werk. Marcel heeft onze belangen altijd optimaal behartigd.

Margriet Beelen, Van Straten Bouw en Vastgoed